Ga naar de inhoud

Wij werken naar jouw doelen

Bozyelstukadoors streeft er naar om uw wensen waar te maken betreft u gekozen stukwerk.
De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

 • Gladstukwerk
 • Behangklaarstukwerk
 • Spachtelputz
 • Buitengevel

 

Wij doen er alles aan om uw tevredenheid op pijl te houden!
Hieronder kunt u lezen wat de werkzaamheden inhoudt en kunt u kijken of wij hierin iets kunnen betekenen!

de voordelen van ons bedrijf
 • Komen onze afspraken na
 • Het juiste adres voor strakke muren
 • Onze klanten hebben geen spijt gehad dat ze ons hebben gekozen
 • Netjes en nauwkeurig in onze werk
 • Goede, professionele vakmannen en zijn bewust van wat wij doen
 • Jarenlange ervaring 
 • Denken graag met u mee

Glad stukwerk

Als u kiest voor gladstukwerk dan kiest u ervoor om uw muur/plafond egaal, vlak en strak te hebben. De voordelen hiervan zijn strak en glad resultaat. U kunt hierna schilderen of behangen.

Behangklaarstukwerk

De muren zijn hierdoor recht. De voordelen hiervan zijn rechte muren en kunt u hierna behangen met behangpapier.

Spachtelputz

Sierpleister SPACHTELPUTZ is een korrelige structuur in uw muren. Er is keuze uit verschillende korreldiktes. De voordelen van spachtelputz is dat uw muren decoratief er uit zullen zien. Dit kan op zowel muren als plafond uitgevoerd worden.

Buitengevel

Dit is een uitgevoerde buitenwerkzaamheden om uw woning of bedrijf.

Stukadoor Gouda

Bent u opzoek naar een betrouwbare stukadoor Gouda of omstreken? Onze stukadoor van Bozyel Stukadoors is een ervaren professional met ruim 10 jaar ervaring, gespecialiseerd is in het aanbrengen van stucwerk aan plafonds en muren. Stucen is een vakkundig beroep waar veel precisie en details bij komen kijken.

Bozyel Stukadoors is een familiebedrijf dat er alles aan doet je wensen in vervullingen te brengen voor een leuke prijs. Vaak komen we klanten tegen die niet exact weten welk soort stucwerk ze willen, bij Bozyel Stukadoors helpen je we daarom met gratis advies en zorgen we ervoor dat we een geweldig eindresultaat kunnen leveren.

Waarom een Stukadoor Gouda

Er zijn verschillende redenen waarom mensen in Gouda een stukadoor inschakelen. Zo kan stucwerk worden gebruikt om beschadigingen aan muren of plafonds op te vullen, of om oneffenheden te verbergen. Ook kan stucwerk worden gebruikt om een ruimte een nieuwe look te geven, bijvoorbeeld door het aanbrengen van ornamenten of specifieke afwerkingen.

Zoek naar stukadoors die gespecialiseerd zijn in het soort stucwerk dat je wilt laten aanbrengen, en vraag naar referenties van eerdere projecten. Een stukadoor Gouda kan je ook helpen bij het kiezen van het juiste type stucwerk voor je project.

Glad stucwerk – Stukadoor Gouda

Glad stucwerk van Bozyel Stukadoors is de perfecte oplossing voor een strakke en moderne afwerking van uw muren en plafonds. Onze professionele stukadoors hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze uw pand kunnen transformeren.

Met glad stucwerk krijgt u een strak en gladde afwerking, wat niet alleen mooi oogt, maar ook eenvoudig te onderhouden is. Bovendien is het stucwerk van Bozyel Stukadoors duurzaam en bestand tegen vocht, wat betekent dat het lange tijd mee zal gaan.

Wij werken met de beste materialen of materialen bestaand uit eigen keuzen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect is aan uw wensen voldoet. Onze stukadoors zijn ook flexibel en kunnen aan de agenda van onze klanten voldoen.

Laat u verrassen door het vakmanschap van Bozyel Stukadoors en kies voor glad stucwerk. U zult niet teleurgesteld zijn in het eindresultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Behangklaarstucwerk – Stukadoor Gouda

Bent u op zoek naar professioneel behang klaar stucwerk voor uw woning of bedrijfspand? Kijk dan niet verder, want dan bent u bij Bozyel Stukadoors op het juiste adres. Onze ervaren stukadoors hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van behang klaar stucwerk en zijn altijd bereid om te voldoen aan de hoogste van kwaliteit.

Behang klaar stucwerk is een populaire keuze voor veel mensen omdat het een snelle en efficiënte manier is om een ruimte op te frissen of te veranderen. Bij Bozyel Stukadoors bieden we een ruime selectie aan stucsoorten, zodat u altijd het juiste materiaal kunt kiezen voor uw project. Of het nu gaat om kalkzandsteen, gips of sierpleister, wij hebben het allemaal in huis.

Onze stukadoors zullen met de grootste zorg en precisie aan het werk gaan, zodat u altijd een perfecte afwerking krijgt die klaar is om behangen te worden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met al uw stukadoorswensen. Bozyel Stukadoors: de professionele keuze voor al uw behang klaar stucwerk.

Spachtelputz – Stukadoor Gouda

Als u op zoek bent naar professioneel en vakkundig spachtelputz, dan is Bozyel Stukadoors de perfecte keuze voor u. Onze ervaren stukadoors hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van spachtelputz en zijn altijd bereid om te voldoen aan de hoogste kwaliteit en professionaliteit.

Spachtelputz is een zeer duurzaam en decoratieve afwerking voor elk type ruimte. Het biedt een ideale basis voor het aanbrengen van verf of behang en is tevens een perfecte manier om oneffenheden in de muur te verbergen. Bij Bozyel Stukadoors bieden we een ruime selectie aan spachtelputzsoorten, zodat u altijd het juiste materiaal kunt kiezen voor uw project. Of het nu gaat om gladde spachtelputz of structuurspachtelputz, bij Bozyel Stukadoors hebben we het allemaal in huis.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het aanbrengen van sierpleister, wat een prachtig alternatief is voor traditioneel stucwerk. Sierpleister is een zeer duurzame en decoratieve afwerking die perfect is voor zowel binnen als buiten. Onze stukadoors zullen met de grootste zorg en precisie aan het werk gaan, zodat u altijd een perfecte afwerking krijgt.

Buitengeven stucen – Stukadoor Gouda

De buitengevel van je huis is niet alleen het eerste wat mensen zien als ze langs komen, het is ook een belangrijke bescherming tegen weer en wind. Daarom is het belangrijk om de buitengevel van je huis goed te onderhouden en eventueel te laten renoveren door een professioneel stukadoorbedrijf. Bozyel Stukadoors is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren en opfrissen van buitengevels.

Met jarenlange ervaring hebben onze stukadoors een inzicht kunnen vormen waarmee de stukadoors van Bozyel Stukadoors jouw buitengevel weer laten stralen. Ze bieden

verschillende diensten aan, zoals het aanbrengen van stucwerk en het repareren van beschadigingen. Zo kun je er zeker van zijn dat je buitengevel in topconditie is en goed beschermd is tegen vrijwel van alles.Zoek je dus naar een professioneel stukadoorbedrijf voor het onderhouden of renoveren van je buitengevel? Neem dan contact op met Bozyel Stukadoors voor een vrijblijvende offerte.